Diensten

Hoe ga je online leadgeneratie vormgeven? Welke strategie past bij jouw organisatie? Welke content ga je inzetten? En via welke kanalen ga je dat dan doen?

Door middel van een resultaatgerichte aanpak geven we je inzicht wat het beste bij jouw organisatie past. Met als enige doel je verkopers op het juiste moment bij toekomstige klanten aan tafel te krijgen. Zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn: verkopen.

Van analyse tot plan en uitvoering

Wil je ook meer klanten en meer omzet voor je organisatie? LeadQuest helpt met online leadgeneratie. Van analyse tot uitvoering.

LeadQuest: helpt waar nodig, adviseert waar het kan

Natuurlijk kun je je overal in verdiepen en alles zelf opzetten en uitvoeren. Daar staat tegenover dat je daar veel tijd en energie in moet investeren. Tijd en energie die meer rendement opleveren wanneer je deze inzet om concrete opdrachten voor jouw organisatie te verwerven. Dan maar alles uitbesteden? Het is maar de vraag of dat de beste optie is.

De waarheid ligt ergens in het midden. Aan de ene kant kun je veel tijd en energie besparen wanneer je de analyse, strategie en plan opstelt in samenwerking met iemand die daar in thuis is. Aan de andere kant zijn er ook zaken die je veel beter zelf kunt doen, zoals bijvoorbeeld de persoonlijke interactie met je doelgroep op social media. Je medewerkers zijn immers het gezicht van de organisatie.